Съотборниците на Александър Георгиев в Ню Йорк Рейнджърс го засипаха

...
Съотборниците на Александър Георгиев в Ню Йорк Рейнджърс го засипаха
Коментари Харесай

Съотборници засипаха с похвали първия българин в НХЛ

Съотборниците на Александър Георгиев в " Ню Йорк Рейнджърс " го засипаха с похвали след успеха и избавената дузпа против първенеца " Питсбърг ".

" Рейнджърите " завоюваха с 4:3 след продължение в " Медисън Скуеър Гардън " в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига.

Роденият в Русе вратар направи мощен мач с общо 37 спасявания, като се отличи с отразена дузпа на една от огромните звезди на противника Евгени Малкин 10.7 секунди преди финалната сирена на постоянното време.

" Беше малко обезсърчително, когато разбрахме, че е отсъдена дузпа, само че Георгиев свърши невероятна работа. Той се оправя толкоз добре. Бори се. С човек на вратата като него е елементарно да се играе ", съобщи опитният нападател Крис Крейдър, който приключи с гол и три асистенции в срещата.

22-годишният Георгиев записа втора поредна победа за " Рейнджърс ", откакто оказа помощ на тима си да завоюва и против " Каролина " преди два дни. В двете срещи той направи 78 спасявания от общо 84 удара.

" Той е войник. Харесва ми по какъв начин се нарежда и по какъв начин управлява отбитите шайби. Той завоюва последните ни два мача. Все отново за нас сега най-важното е да разберем дали в действителност имаме млад евентуален заместител на Хенрик Лундквист. Това ще се обясни точно в мачовете против мощните тимове ", разяснява старши треньорът Ален Виньо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР