Съоснователят на компанията Майкрософт Бил Гейтс, който се изявява като

...
Съоснователят на компанията Майкрософт Бил Гейтс, който се изявява като
Коментари Харесай

Бил Гейтс шокиран от злобните конспиративни теории за него и Covid-19

Съоснователят на компанията " Майкрософт " Бил Гейтс, който се изявява като човеколюбец, сподели, че е шокиран от мащаба на " налудничавите " и " злобни " тайни теории, популяризирани за него в обществените мрежи по време на пандемията от Covid-19, само че съобщи през днешния ден, че би желал да откри, какво стои зад тях.

В изявление за Ройтерс Гейтс сподели, че милиони постове в обществените мрежи с " налудничави тайни теории ", за него самия и за водещия американски специалист по заразни заболявания Антъни Фаучи, евентуално са намерили последователи поради комбинацията от страховитата пандемия от ковид и възхода на обществените медии.

" Никой не би могъл да предскаже, че аз и доктор Фаучи ще заемем такова значимо място в тези в действителност злобни теории ", сподели Гейтс и добави: " Много съм сюрпризиран от това. Надявам се, че ще отмине ".

Някои от тайните теории включват изказвания, че Фаучи и Гейтс са основали пандемията, с цел да се опитат да управляват хората, че желаят да завоюват от разпространяването на Covid-19 и да употребяват имунизациите, с цел да вграждат на популацията чипове.

" Наистина ли хората имат вяра на сходни неща? ", запита Гейтс в изявлението.

Той похвали Фаучи и Франсис Колинс, ръководителя на Националния институт за опазване на здравето като " умни " и " чудесни хора " и сподели, че чака с неспокойствие да види по какъв начин ще съумеят да работят дейно с новото държавно управление на Джо Байдън.

Гейтс изрази угриженост, че бедните страни ще получат ваксини против ковид с 6 до 8 месеца забавяне и сподели, че сега всеки политик е под напън да обезпечи най-хубавото за страната си в изискванията на пандемия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР