Съоснователят на компанията "Майкрософт" Бил Гейтс, който се изявява като

...
Съоснователят на компанията "Майкрософт" Бил Гейтс, който се изявява като
Коментари Харесай

Бил Гейтс е изненадан от конспиративните теории за пандемията от COVID-19

Съоснователят на компанията "Майкрософт " Бил Гейтс, който се изявява като човеколюбец, сподели, че е шокиран от мащаба на "налудничавите " и "злобни " тайни теории, популяризирани за него в обществените мрежи по време на пандемията от COVID-19, само че съобщи през днешния ден, че би желал да откри, какво стои зад тях, съобщи Българска телеграфна агенция.

В изявление за Ройтерс Гейтс сподели, че милиони постове в обществените мрежи с "налудничави тайни теории ", за него самия и за водещия американски специалист по заразни заболявания Антъни Фаучи, евентуално са намерили последователи поради комбинацията от страховитата пандемия от ковид и възхода на обществените медии.

"Никой не би могъл да предскаже, че аз и доктор Фаучи ще заемем такова значимо място в тези в действителност злобни теории ", сподели Гейтс и добави: "Много съм сюрпризиран от това. Надявам се, че ще отмине ".

Някои от тайните теории включват изказвания, че Фаучи и Гейтс са основали пандемията, с цел да се опитат да управляват хората, че желаят да завоюват от разпространяването на КОВИД-19 и да употребяват имунизациите, с цел да вграждат на популацията чипове. "Наистина ли хората имат вяра на сходни неща? ", запита Гейтс в изявлението.

Той похвали Фаучи и Франсис Колинс, ръководителя на Националния институт за опазване на здравето като "умни " и "чудесни хора " и сподели, че чака с неспокойствие да види по какъв начин ще съумеят да работят дейно с новото държавно управление на Джо Байдън.

Гейтс изрази угриженост, че бедните страни ще получат ваксини против ковид с 6 до 8 месеца забавяне и сподели, че сега всеки политик е под напън да обезпечи най-хубавото за страната си в изискванията на пандемия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР