Съобщава се, че Signature Bank, базирана в Ню Йорк банка,

...
Съобщава се, че Signature Bank, базирана в Ню Йорк банка,
Коментари Харесай

Ето крайният срок за крипто клиентите на Signature Bank да преместят средствата си

Съобщава се, че Signature Bank, основана в Ню Йорк банка, която обслужва крипто клиенти, им дава период до 5 април да реалокират средствата си от банката или те ще бъдат закрити от Федералната корпорация за гарантиране на депозитите (FDIC), която беше назначена за синдик на банката, откакто беше затворена от нюйоркските регулатори на 12 март.

Според информацията FDIC не е присъединила към $4 милиарда депозити, свързани с бизнеса за цифрово банкиране на Signature Bank, в договорката с New York Community Bancorp (NYCB), която купи множеството от депозитите и заемите на банката на 19 март.

FDIC удостоверява, че депозитите принадлежат на крипто клиенти

Говорител на FDIC удостовери, че организацията е осъществила контакт с вложителите на Signature, чиито депозити не са включени в офертата на NYCB, заявявайки, че тези депозити принадлежат на крипто клиенти.

Вложителите, чиито сметки са затворени, ще получат чек на записания си адрес. Всеки, който има средства, държани в Signature, само че не може да ги трансферира, би трябвало да се увери, че посоченият от него адрес е настоящ.


 


Съдбата на платформата за заплащания на Signet Bank, която се зарежда от блокчейн технология за улеснение на заплащания в действително време без такси или предели за транзакции, към момента е несигурна.

Докато крипто промишлеността продължава да се развива, банките и регулаторите се борят да бъдат в крайник с измененията, което докара до затварянето на някои банки, които обслужват крипто клиенти. Signature Bank е една от тези банки и нейните крипто клиенти имат време до 5 април да реалокират средствата си или сметките им ще бъдат закрити от FDIC. Съдбата на платформата за заплащания на Signet Bank към момента е несигурна.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР