Саня Борисова трудно свиква с новия си живот на фермерка,

...
Саня Борисова трудно свиква с новия си живот на фермерка,
Коментари Харесай

Бунт срещу Саня Борисова

Саня Борисова мъчно привиква с новия си живот на фермерка, па въпреки и господарка. Бившата на Ники Илиев бе нападната остро от Ивайло Шопски. „ Дължим ли ти някакво особено отношение, кажи ми? Не помагаш задоволително! Тук има хора, които могат по-малко, само че се стараят повече! “, изригна той.



Актрисата обаче никак не му остана длъжна и стартира да го репликира, а абсурдът продължи съвсем през целия ден. Повод стана желанието на Саня да не закусва толкоз рано. По този метод обаче тя оставя ратаите от своя тим също гладни, тъй като съгласно правилника те могат да ядат, чак откакто останалите са се нахранили.

Зрителите са разграничени по повод държанието на Борисова. „ Малко пресилено я атакуват, може би поради самата и персона. Санчето мяза на образован и доста добър човек, само че ще и доста мъчно да се наложи в тази среда, а си проличава, че има предпочитание да оказва помощ. Симпатична ми е на мен като темперамент, притискам и палци да ги отвее като във филм”, написа Димитър Василев. „ Значи тая е доста огромна кифла!”, безапелационна е Ивелина Красимирова.

Заради негативизма Саня на драго сърце посрещна Орлин Горанов, който през вчерашния ден влезе във „ Фермата” като ментор. Тя разгласи, че хора като него я въодушевяват и очевидно се надява той да стане неин избавител.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР