Саня Борисова се окичи с наградата за най-добра актриса по

...
Саня Борисова се окичи с наградата за най-добра актриса по
Коментари Харесай

Саня Борисова с приз от фест в Италия

Саня Борисова се окичи с премията за най-хубава актриса по време на състоялия се преди дни интернационален кино фестивал в Кастели Романи, Италия. Приза си досегашната муза на Ники Илиев в живота и на екрана взе за присъединяване си в последния филм на режисьора - „ Нокаут, или всичко, което тя написа “.

Нещо повече, лентата, в която основната роля е изиграна от звездата от „ От мястото на престъплението “ Гари Дърден, си потегли и с премията на публиката за най-хубав филм.

Това са следващите самопризнания за третия авторски филм на Илиев, като измежду признанията влиза и отличие за Дърден от фест в Париж.

Режисьорът пък към този момент налива основите и на четвъртия си план. Той към момента не издава работното заглавие на лентата. Към момента е на предпродукционен стадий, а клапата се чака да щракне в Пловдив и на родното Черноморие.

„ Кроим сюжета, напълно скоро ще стартираме по-сериозна работа по продуцирането. Идеята е фотосите да стартират в края на другата пролет “, разкри наскоро пред „ Монитор “ някогашният модел, като добави, че за първи път в прослойка му няма да попада международна звезда. Една от основните функции пък ще бъде поверена на Александър Кадиев.

Към момента Илиев е зает със фотосите на втория сезон на уебсериала „ Килерът “. Режисьорът застана отпред зад камерата още при предната порция епизоди. Този път обаче ще го забележим в деяние и на екрана. Каква тъкмо ще бъде ролята му, следва да разберем.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР