Саня Борисова, позната ни от филми като Чужденецът, Живи легенди

...
Саня Борисова, позната ни от филми като Чужденецът, Живи легенди
Коментари Харесай

Саня Борисова пръска сексапил край Босфора

Саня Борисова, позната ни от филми като " Чужденецът ", " Живи митове " и " Нокаут ", реши през отминалия уикенд да се отдаде на пътешестване до екзотичния и вселенски Истанбул. Там тя отседна в един от най-впечатляващите 5-звезден комплекси, ситуиран на брега на Босфора - сред два континента и два разнообразни свята - " Ciragan Palace Kempinski ".

Историята на постройката е извънредно забавна, тъй като въпреки и няколко пъти да я обявявана за един от най-хубавите хотели в Европа и в нея да са отсядали международни звезди като Опра Уинфри и Мадона, той е прочут като " Прокълнатия замък ".

Първоначалната голяма сграда - бивш османски замък, датира след 1800 година, а част от нея е издигната върху основите на дервишки храм. Според преданията този факт предиздвикал дервишите да насочат голям брой обети върху мястото, които донесли несгоди на жителите му, написа уеб сайтът life.dir.bg.
Снимка: shutterstock  Саня Борисова пръска съблазън край Босфора

Строежът бил финансиран от султан Абдулазис, който е свален от престола и погубен, откакто внушителното здание с барокова архитектура било приключено. Тежка орис има и наследникът му султан Мурад Пети, който бива разгласен за умствено некадърен, след което е затворен в харема. Злощастията надалеч обаче не стопират дотук, тъй като през 1900 година палатът изгаря до основи, дружно с всичко, изпълващо вътрешността му - скъпоценности, мебели, картини...

Преди ден синеоката актриса качи в Instagram фотография, на която театралничи на балкона на своята стая, а зад нея се разкрива спираща дъха панорама към потока, свързващ Мраморно и Черно море. На фрагмента хубавицата е облечена в гальовен смарагдово зелен сатенен гащеризон с V-образно деколте, къси крачоли и дълги ръкави, спретнат в талията с черен кожен колан със златиста тока. Дрехата е част от стилната линия на някогашната брачна половинка на Ники Илиев, пусната на пазара през септември м.г.

" Merhaba от Истанбул! Слънчева неделя от мен ", пожела на почитателите си в обществената мрежа Саня, а те на собствен ред я обсипаха с похвали.

" Сексапил и сексапил ", " Божествено красива си " и " Очарователна и съблазнителна " са единствено част от думите, редящи се под нейния пост, събрал хиляди лайкове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР