Sany е основен китайски производител на камиони и строителна техника. ...

Sany е основен китайски производител на камиони и строителна техника.

Производител на тежка техника пуска брутален Cyberpickup

Sany е главен китайски производител на камиони и строителна техника. И очевидно са решили, че няма да спрат дотук. Този път Sany патентова екстериор на електрически пикап, който с необичайния си външен тип елементарно може да засенчи Tesla Cybertruck.

Този необикновен модел се явява втория пикап от Sany. Последният път в мрежата се появиха изображения на Sany Xingbida, който външно доста приличаше на американския Cybertruck.

`Производител

Безименната оригиналност има някои характерности, сходни на Xingbida. Например, те имат същата настройка с по този начин наречената кабина която не е нито единична, нито двойна. Освен това и двата модела разполагат с идентични офроуд колела.

Може да се допусна, че едната от тези високопроходими коли ще стане премиум версия на другата. И това по-скоро ще е тази, която ви демонстрираме на изображенията. Но най-интересното нещо се крие под капака.
`Производител

Към днешна дата Sany към този момент има няколко електрически камиона в гамата си. А за новия пикап електрическият силов тракт може да бъде заимстван от най-тежкия модел Jingshan EV550. Там електромоторът развива номинална мощ от 367 конски сили и 1 150 Нм въртящ миг.

За пикапа обаче се твърди, че вощността ще се усили до 551 к.с., а оптималният въртящ миг - до чудовищните 2 400 Нм. Въпреки това батерията ог камиона с потенциал 423 kWh надали ще пасне на граждански пикап и се чака вместо нея да се появи по-компактен модел батерия от CATL.
`Производител

Компанията Sany е учредена през 1991 година и през последните няколко десетилетия съумя да овладее производството освен на камиони, само че и на багери, кранове, вятърни турбини и даже съумя в жилищното строителство.

През 2019 година беше решено да се стартира с развиването на нов сегмент - електрически пикапи и от този миг Sany интензивно се развива и в тази област.
`Производител

Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg