Санкциите, наложени от САЩ, са сериозен сигнал отвън към българските

...
Санкциите, наложени от САЩ, са сериозен сигнал отвън към българските
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Защо трябва някой отвън да ни решава проблемите?

Санкциите, наложени от Съединени американски щати, са сериозен сигнал извън към българските правоохранителни органи и институции, че би трябвало да си свършат работата и да стигат до политическия чадър, който през годините покровителстваше този модел на корупция ". Това съобщи пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
"
 От думите на Борисов излезе, че е работил със Съединени американски щати против Делян Пеевски От думите на Борисов излезе, че е работил със Съединени американски щати против Делян Пеевски
Моите връзки с Пеевски от дълго време съм ги изяснил и те са единствено политически. Нито имаме компании, нито имаме общ бизнес. Никога не сме получ...
Имало е случаи, в които сме били сериозни към решения, както да вземем за пример за пазаруването на F-16, само че в този случай глобите, наложени на физически лица и компании са сериозен принос към битката с корупцията и паралелната страна в България ”, посочи тя.
По думите й същинското следствие би трябвало да стигне до края. „ Да се покажат политическите сили, които поддържаха през годините този модел ”, съобщи тя.
Актът, подписан от Байдън, слага пред нас 3 въпроса, счита Нинова.
„? Правоохранителните органи не са си свършили работата, с цел да получаваме извън такива наказания.
 Санкциите против Пеевски и Божков – нова вяра Санкциите против Пеевски и Божков – нова вяра
Безспорно наложените против Делян Пеевски и Васил Божков наказания по закона " Магнитски " от Съединени американски щати могат да претендират за новината на година...
Второ, основният прокурор - Иван Гешев, на база на тези данни да стартира огромни следствия на посочените случаи и този път да се стигне до дъно.
И трето, този сигнал е не просто антикорупционен, той е политически ”, съобщи още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР