Сънищата със змии определено не са сред най-приятните. Често пъти

...
Сънищата със змии определено не са сред най-приятните. Често пъти
Коментари Харесай

Сънища за змии

Сънищата със змии несъмнено не са измежду най-приятните. Често пъти те са доста страшни кошмари, които е мъчно да бъдат забравени. Но би трябвало ли да се плашим от тях? Какво

Ако сънувате, че ви е ухапала умираща змия насън, това е знак, че ще страдате от злобата и завистта на лицемерни другари. Сънищата за змиите са предизвестие за разнообразни форми на злото.

Ако виждате насън змии, които се извиват или падат върху вас, това значи, че изпитвате скрупули на съвестта и че скоро ще изпаднете във финансови усложнения.

Убийството на змия по време на сън е знак, че сте подготвени на всичко, с цел да постигнете ползите си и с цел да получите високата оценка на хората към вас.

Минаването насън сред доста змии значи, че ще тържествувате над враговете си. Ако змиите ви хапят и ви боли, това предвещава, че враговете ви ще навредят на работата ви.

 Сън

Ако насън видите, че по зелена трева към вас пълзи дребна плоска петниста змия, а вие отскачате встрани и тя продължава по пътя си, а по-късно се доближава още веднъж към вас, като се усилва, това значи, че в действителния живот вие преувеличавате проблемите си.

Ако се разболеете или имате неприятности в работата, този сън предвещава, че скоро всичко ще се оправи и ще съумеете даже да си починете от работата.

Когато сънувате, че огромна змия се е увила към вас и се пробва да ви удуши, това значи, че скоро ще сте безсилни в ръцете на враговете си, и то по ваша виновност.

Ако насън държите змия в ръцете си, това значи, че дребни неприятности ще се трансфорат по ваша виновност в големи компликации, с които няма да можете да се справите сами.

Ако настъпите змия насън, това значи, че ще се тревожите, само че ви чака само наслада. Ако в съня ви някой различен бъде ухапан от змия, това значи, че не сте подготвени да извършите жертви за приятелите си. Трябва да се замислите по тези въпроси.

Малки змии в съня ви значат, че оказвате прекомерно огромни почести на хора, които не заслужават това, а зад тила ви непрекъснато кроят проекти по какъв начин да ви попречат.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР