Сънищата на 7 лунен ден Повечето от тях са пророчески.

...
Сънищата на 7 лунен ден Повечето от тях са пророчески.
Коментари Харесай

Сънищата и луната – сряда – 6 юли 2022

Сънищата на 7 лунен ден

Повечето от тях са оракулски. В отличие от другите дни, те елементарно се поясняват. Сънят може даже да съдържа информация за вашата същинска цел, за актуалните каузи, които ще ви донесат същинска наслада и обилни изгоди.

Най-голямо внимание би трябвало да се обърне на думите, които чувате в сънищата - точно в тях се насочва посланието, адресирано до вас. Всеки, който може вярно да интерпретира смисъла на думите, чути в съня, ще открие доста потребни неща, тъй като ги изпраща подсъзнанието, което се показва в съня посредством думи в седмия лунен ден. Думите изречени в съня е желателно да се запишат незабавно като се разсъните, а на идващия седми лунен ден да се съпостави с това, което може да чуете още веднъж. Ще извършите необикновено изобретение.

Ако в съня си видите някакъв знак, който е алегоричен за вас, т.е. въплъщава за вас върховен престиж, висшата мъдрост и така нататък, тогава всичко, което се споделя, ще бъде непосредствено признание за вас. Например, в случай че вярващите в този п
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР