Сънищата на 22 лунен денСънищата в този лунен ден често

...
Сънищата на 22 лунен денСънищата в този лунен ден често
Коментари Харесай

Сънищата и луната – неделя – 22 май 2022

Сънищата на 22 лунен ден

Сънищата в този лунен ден постоянно са оракулски. Те носят доста потребна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще.

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С вярното пояснение можете да получите доста препоръки по какъв начин да действате в сложни житейски обстановки.

Сънят може да предизвестява за идни неприятности, освен това огромни и бързи, в случай че не бъдат направени нужните промени. Но не се опасявайте, в случай че съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на непосредствено пояснение, всичко това е единствено скрита символика. И въобще не значи, че едно извънредно събитие или картина, които сте видели в съня си, значат нещо неприятно в действителния живот.

Информационната плътност на двадесет и втория лунен ден се демонстрира и в сънищата. Често на този ден насън идват секрети познания. Благодарение на това имате добра опция да извършите такива промени в живота, които ще имат доста удобни последствия.

Сънищата са под въздействие на Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Често се сънуват по този начин наречените галактически сънища (съкровени сънища), затова, доста секрети могат да ви се разкрият.

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни дават съответна информация. Понякога това е информация за нужните дейности, които би трябвало да се подхващат и подхождат на духа на Водолея; различен път разкриват информация за хора които познаваме.

Сънищата може да са новаторски, да се появят нови хрумвания, да се намерят нови решения на актуалните проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте предавате познания.

Сънищата в неделя

Неделя е под ръководството на Слънцето, обвързвано с пориви на ентусиазъм, обич и творчество. Сънищата в същото време демонстрират какво може да ни направи щастливи и да донесе позитивни страсти в живота ни.

В първите часове на неделния ден можете да сънувате обстановки или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с забавни неща или противоположното - помрачавайки насладата ви.

Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате нови хрумвания, нещо положително ще влезе в живота ви.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР