Сънищата на 22 лунен денСънищата в този лунен ден често

...
Сънищата на 22 лунен денСънищата в този лунен ден често
Коментари Харесай

Сънищата и луната – петък – 26.11.2021

Сънищата на 22 лунен ден

Сънищата в този лунен ден постоянно са оракулски. Те носят доста потребна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще.

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С вярното пояснение можете да получите доста препоръки по какъв начин да действате в сложни житейски обстановки.

Сънят може да предизвестява за идни неприятности, освен това огромни и бързи, в случай че не бъдат направени нужните промени. Но не се опасявайте, в случай че съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на непосредствено пояснение, всичко това е единствено скрита символика. И въобще не значи, че едно извънредно събитие или картина, които сте видели в съня си, значат нещо неприятно в действителния живот.

Информационната плътност на двадесет и втория лунен ден се демонстрира и в сънищата. Често на този ден насън идват секрети познания. Благодарение на това имате добра опция да извършите такива промени в живота, които ще имат доста удобни последствия.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с обичания човек или креативните ви занимания, тъй като Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите по какъв начин ще се развият връзките ви с някой, който обичате, вероятни промени в любовта, идни креативен триумфи или разочарования. Хората, които са отдадени на креативна специалност, могат да видят своите професионални достижения и неточности.

Тъй като Лъв се ръководи от Слънцето, сънищата демонстрират връзката ви с Бога (вярващите постоянно могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна работа или другарство с църковни служители).

Лъв също по този начин е знак на лукса, тъй че сънищата демонстрират също по какъв начин можете да постигнете „ кралски “ живот, какво би трябвало да вършиме за това.

Сънищата в петък

Сънищата в този ден от седмицата са под въздействие на планетата Венера и отразяват нашите усеща, счита се, че постоянно се сбъдват. Обикновено са свързани с нашето мощно предпочитание да се извърши нещо и могат да подскажат по какъв метод може това да стане.

Съновиденията са свързани с персоналния живот, финансовото състояние и творчеството. Ако сънувате, че получавате пари или нещо друго, това значи, че възприятията ви ще бъдат задоволени и скоро няма да чувствате ограничаване в нищо.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР