Сънищата на 16 лунен денЧесто сънищата на този лунен ден

...
Сънищата на 16 лунен денЧесто сънищата на този лунен ден
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 18.01.2022

Сънищата на 16 лунен ден

Често сънищата на този лунен ден са оракулски, само че не постоянно. Понякога те са просто огледало на нашето вътрешно положение. И вие сами би трябвало да определите кои от тези сънища сте видели тази нощ.

Пророческите сънища, като предписание, ще бъдат много реалистични. Можете да сънувате хора от действителния си живот, родственици или сътрудници, познати места. На картините, които виждате в подобен сън, би трябвало да им се обърне внимание и бъдат изтълкувани. Голяма е вероятността този сън да е оракулски.

Ако сънищата ви са сюрреалистични, мистични или даже фантастични, тогава този сън не е нищо друго с изключение на отражение на вашето вътрешно психологично положение, което подсъзнанието посредством съня транслира във вашето схващане. Тук никакви съновници няма да ви оказват помощ, пробвайте се да разберете какви черти и проблеми ви се разкриват посредством сходен сън.

Ако вярно изтълкувате тези облици, имате всички шансове да работите вярно върху себе си, над вашето държание и действия. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от неприятните качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Сънищата през днешния ден са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. На болния човек сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възобновяване. Здравият човек, с помощта на сънищата си се избавя от личното си напрежение, натрупало се в него.

Сънища при Луна в символ Рак (до 06:04ч)

При Луна в Рак сънищата са значими, те нормално са дълги, постоянно са „ многосерийни “, сякаш се събуждате от тях, само че в действителност попадате от един сън в различен. Тези сънища демонстрират главните аргументи за събитията в живота ви, корените на проблемите в ранна детска възраст или даже типа на карма.

По един или различен метод, множеството сънища в дните на Рака са прочувствено свързани със фамилните връзки, с всекидневието. Може да сънувате дома си, околните, хора от фамилията, децата, родителите. Тези сънища разкриват духовните сфери и фините влакна на връзките ви с тези, с които сте прочувствено доста близки.

Сънищата във вторник

Вторник се ръководи от Марс - мъжка планета и много нападателна, виновна за персоналните желания на индивида. Сънищата постоянно съдържат доста дейности или събития. Те могат да отразяват най-съкровените стремежи или да подскажат по какъв начин да преодолеем трудностите в действителния живот. Ако сънят във вторник не съдържа деен сюжет, това демонстрира липса на мощ в реалност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР