Сънищата на 12 лунен денСънищата през този период отразяват личното

...
Сънищата на 12 лунен денСънищата през този период отразяват личното
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 9 август 2022

Сънищата на 12 лунен ден

Сънищата през този интервал отразяват персоналното духовно израстване. При вярно пояснение ще можете да разберете какви вътрешни спорове имате, които ви отделят от божествения източник на берекет.

Ако сте сънували повече материални неща, това е знак, че общественият свят е по-голям за вас от всичко друго и не ви доближава задоволително нематериалност в живота.

Ако в съня си сте видели доста духовни облици и знаци (например, сънувате храмове, икони, Бог, светии), би трябвало да помислите и върху това. Може би сте станали толкоз откъснати от материалния свят и сте се отклонили прекомерно към света на духовността, че сте изгубили допир с действителността и се извисявате в облаците.

Внимателно анализирайте сънищата си, с цел да разберете по какъв начин да живеете в естетика със себе си в действителния свят, по какъв начин да успявате да поддържате верния баланс сред материалното и духовното.

За тези, които са посветили живота си на разнообразни духовни практики, невероятни откровения могат да дойдат в сънищата им на този ден.

Особено отделете внимание на такива знаци като облаци, небе, планина, море, черква, светии. Те като предписание са основни моменти към сънищата.

Луната е в символ Козирог , а това усилва опцията да сънувате родственици, родители, даже да са умряли. Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето за какво, в случай че се притеснявате за кариерата си, би трябвало да обърнете внимание на днешните сънища.

Най-значими се явяват тези сънища, свързани с нанагорнище на високо. Можете да се изкачвате на планина, да се возите на асансьор или да преодолявате някакво физическо затруднение. Трябва да запомните, че всичко това е обвързвано с вашите обществени достижения.

Козирогът също е обвързван с разнообразни типове ограничавания. Сънищата могат да ви кажат какво не ви доближава и да ви подскажат по какъв начин да го получите.

Сънищата във вто
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР