Сандра Авила Белтран, която беше член на мексиканския наркокартел Синалоа,

...
Сандра Авила Белтран, която беше член на мексиканския наркокартел Синалоа,
Коментари Харесай

Известна представителка на наркобизнеса стана звезда на TikTok

Сандра Авила Белтран, която беше член на мексиканския наркокартел Синалоа, стана звезда в обществените мрежи TikTok. За това свидетелства профилът й.

В профила си жена с прозвището Queen of the Pacific, което получи, откакто органите на реда откриха повече от девет тона кокаин на транспортен съд в тихоокеанското пристанище Мансанило, демонстрира всекидневието си, дрешника си, предмети от бита, срещи с другари в питейни заведения и нощни клубове. Всеки видеоклип получава стотици хиляди гледания.

Отбелязва се, че Белтран е лежала в пандиза за трафик на опиати и е освободена през 2015 година От този миг нататък тя избягвала общественото внимание, само че седем години по-късно дамата решила да се записва в TikTok, където 70 000 души се записаха за нея през първия месец.

Вероятно представителката на мексиканския наркобизнес желае да монетизира незаконната си популярност, следвайки образеца на чичо си Феликс Галардо, който реши да пусне лична стока непосредствено от затворническа килия.

По-рано беше обявено, че откриватели са открили, че някои консуматори на обществената мрежа TikTok страдат от пристрастяване.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР