Сандански скърби за нелепата смърт на 38-годишния Емил Панайотов, който

...
Сандански скърби за нелепата смърт на 38-годишния Емил Панайотов, който
Коментари Харесай

Ужасен инцидент в Сандански! Климатик уби бизнесмен, той почина в рецете на кмета

Сандански скърби за нелепата гибел на 38-годишния Емил Панайотов, който почина при случай, откакто бе покосен от токов удар, до момента в който се опитвал да почисти климатика на личната му сладкарница " Розита ”.

Нещастието се случило в четвъртък към 19.15 ч. пред очите на  баща му Борис. Емил е умрял в ръцете на кмета на общината Атанас Стоянов, оповестява struma.bg.

" Бях в кабинета с сътрудници от общината. Чухме крясъци за помощ и отидох на тичешком там. Емил бе паднал на земята. Взех го в ръцете, извадихме му езика, само че той продължи да диша тежко. Главата му бе посиняла и след минути издъхна. Линейката дойде за броени минути. Направиха му електрошок няколко пъти, само че лекарите установяваха, че е умрял. Жалко е, когато едно момче единствено на 38 години почине, и то пред татко си. Това е огромна покруса за околните и приятелите на фамилията ”, сподели кметът Атанас Стоянов. 

Според очевидци на случая в четвъртък, малко преди 19.00 ч., Емил е решил да почисти климатика, който се намира отдясно на входа на сладкарницата. Качил се е на една стълба и почнал да почиства външното тяло. До него, пред входа на сладкарницата, е бил бащата Борис.

След токовия удар Емил е паднал от 2 метра на земята в безпомощно положение. Това е и версията за гибелта му, по която работят криминалистите. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 

Мястото на случая незабавно бе оградено с ленти, до момента в който траеха процесуално следствените дейности. Сладкарницата бе оградена с ленти и охранявана от полиция часове след случая, а на входа през вчерашния ден бяха сложени червени карамфили.

Вчера бяха тествани всички климатици, сложени на постройката на РПК, където се обитават сладкарница " Розита ” и ресторант " Ювиги хан ”, както и тези на втория етаж. Малко след 14.00 ч. през вчерашния ден лентите бяха свалени и на витринното стъкло на сладкарницата бе подложен некролог на умрелия Емил Панайтов. Живеещите до сладкарницата бяха потресени от случилото се.

" Всяка заран Емил отваряше сладкарницата малко след 5.30 ч. сутринта и ни продаваше първото кафе ”, с просълзени очи описа таксиметровият водач Николай.

" Не мога да допускам, че това се случи. Едно усмихнато, положително и дружелюбно момче към този момент не е измежду живите. Тази покруса не се разказва с думи, тя се претърпява дълго време ”, сподели Зорка Паскова, която продава вестници наоколо. " Всеки ден, откакто завърши работният ми ден, сядах на кафе в сладкарницата и ми сервираше той. Жалко, че млад човешки живот е пресечен по този безразсъден метод ”, неутешима е Зорка.

Съседите на Емил, семейство Туджарови, които стопанисват ресторанта под сладкарницата, през вчерашния ден бяха в печал. " Много, доста е тежка загубата! Всеки ден, като си тръгвахме и приключвахме първа промяна, си казвахме: " Чао, до на следващия ден ”. И през вчерашния ден като че ли денят бе по-различен, тъй като Емил не ме посрещна, както постоянно ”, сподели Иван Туджаров.
Емил има по-малка сестра, която е фамилна и живее в София. Родителите – бащата Борис и майката Розалия, на която е кръстена сладкарницата, от близо 30 години са сладкари и са измежду първите с произвеждане на торти и сладкиши в община Сандански. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР