Санданчанинът Асен Черкезов като по чудо оцеля след сбиване в

...
Санданчанинът Асен Черкезов като по чудо оцеля след сбиване в
Коментари Харесай

Санданчанин окървавен пред очите на сина му при грозен бой в заведение

Санданчанинът Асен Черкезов като по знамение оцеля след сборичкване в заведение в града. Той е ударен с бутилка в лявата част на главата, на милиметри от слепоочието, от мъж, който бил в същото заведение с компания от София, оповестява struma.bg.

Инцидентът станал в ранните часове на вчерашния ден. Черкезов бил със брачната половинка си, сина си и техни другари в заведението.

Ето какво описа той за нападението:

„ Резервирахме маса в Сандански хан и към 21.00 ч. пристигнахме. На отсрещната маса имаше компания от София – 3-ма мъже и три дами, не ги познавахме. Още на входа започнаха да ни наскърбяват и да ни споделят: „ Ей, мангали, вън от заведението”. Приехме това като някаква смешка, тъй като видяхме, че мъжете са във очевидно пияно положение.

Седнахме, поръчахме си и започнахме да се веселим. Танцувахме на дансинга. Единият от мъжете продължи да насочва реплики към нас. На тавана на заведението има подредени звънци на една колона. Няколко пъти удряше звънците, като един от тях падна на масата пред сина ми. Тогава станах и попитах мъжа: „ Ей, какво правиш?”.

Отговорът му бе: „ Мангал, махай се оттук”. При повторното удряне на звънците аз още веднъж се обърнах към него и му споделих да спре да го прави, тъй като сме тук да се веселим. Тогава той подвигна една бутилка и я хвърли към мен. Удари ме в лявата част на слепоочието. Тогава синът ми и компанията ми скочиха да ме защитят и стана пердах.

Въпросният мъж падна под масата, беше пийнал и понесе няколко ритници и удари. Може би припаднето от стола си е блъснал коляното, тъй като разбрахме, че е получил фрактура на крайници. Дойде полиция, прибра ни в ръководството в Сандански и дадохме показания за случая.

Извадих си здравно удостоверение за нанесените удари по лицето ми. Очаквам органите на реда да си свършат работата и открият виновника”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР