Самюел, 10-годишният син на Бен Афлек седял зад волана на

...
Самюел, 10-годишният син на Бен Афлек седял зад волана на
Коментари Харесай

10-годишният син на Бен Афлек блъсна Lamborghini в BMW

Самюел, 10-годишният наследник на Бен Афлек седял зад кормилото на Lamborghini, което се блъснало в колата откъм гърба - BMW през уикенда, заяви " Daily Mail ".

Инцидентът станал до момента в който татко му и годеницата му Дженифър Лопес разглеждали колите в автокъща за първокласни коли чартърен " 777 Exotics " в Лос Анжелис.

Бен оставил сина си да седне на шофьорската седалка на жълто Lamborghini с работещ мотор, до момента в който разглеждал предлаганите возила.

Самюел пуснал колата на заден ход и автомобила се допрял до предната част на бяло BMW, паркирано зад " Lamborghini " -то.



На видеозапис от случая, получен от TMZ, наподобява, че първокласната спортна кола е докоснала предната гума и калника на BMW-то.

Говорейки пред американското издание, представител на Бен съобщи, че не са породени вреди и всички забъркани са добре, съобщи life.dir.bg.

Служител в " 777 Exotics " твърди, че не е имало случай и двете транспортни средства просто са били паркирани близо едно до друго. Във видеото се вижда, че двама души, може би от личния състав се снимат с известните си клиенти Афлек и Лопес.

Лопес и таткото Бен утешавали момчето, а след това тя го държала за ръка по улиците.

Самюел е едно от трите деца на Бен и Дженифър Гарнър, които се разведоха през 2018 година. Те имат щерка Вайлет, на 16 и Серафина на 13 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР