Samsung вече предлага за продажба хладилник с огромен сензорен екран

...
Samsung вече предлага за продажба хладилник с огромен сензорен екран
Коментари Харесай

Samsung предлага хладилник с 32-инчов таблет на вратата

Samsung към този момент предлага за продажба ледник с голям сензорен екран - цели 32 инча (81 см) диагонално, който показа преди единствено няколко месеца на софтуерното шоу CES 2023.

Bespoke Family Hub Plus поддържа най-новия стандарт за образован дом - Matter, което значи опция през него да се управляват " умни " лампи, контакти, термостати, ключалки и прочие през Wi-Fi.

Таблетът е и съвсем пълностоен компютър - на него може да се гледат телевизия и видеа през огромните стрийминг и видео платформи. Samsung дават достъп до своята услуга Samsung TV Plus, която дава стабилен брой канали в множеството страни.

Има и удобства за домакинята - основаване на бележки, ревизиране на предписания, даже непосредствено поръчване на артикули за дома от Amazon.

Разбира се, тези екстри не са евтини - " умният " ледник коства с към 1000 $ повече от същия модел на южнокорейската компания без таблет. Навлизането на от ден на ден такива хладилници обаче значи, че след няколко години ще са надалеч по-достъпни.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи
разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg