Samsung публикува интересен видеоклип, демонстриращ главните промени на фирмения потребителски

...
Samsung публикува интересен видеоклип, демонстриращ главните промени на фирмения потребителски
Коментари Харесай

Samsung показа клип за новата фирмена среда One UI за смартфоните Galaxy

Samsung разгласява забавен видеоклип, проявяващ основните промени на фирмения потребителски интерфейс на смарт телефоните Galaxy. Новата графична среда носи името One UI и ще размени предходния интерфейс Samsung Experience, който от своя страна смени преди време TouchWiz.

Новата фирмена среда подчертава върху три съществени момента. Фокус, улеснение за потребление с една ръка и удобно обрисуване на информацията. Повечето от детайлите, с които потребителят най-често взаимодейства, са преместени в долната част на екрана. Дисплеите в днешните смарт телефони са издължени и по този метод интерфейсът е доста по-удобен за потребление с една ръка.



Новият One UI има и тъмна тематика, която трансформира цвета на менюто, на раздела с настройките, както и на фирмените приложения на Samsung – Календара, телефона и така нататък Като цяло, интерфейсът е станал по-закръглен, по-строг и по-плосък.

Новият фирмен потребителски интерфейс се чака да се появи във към момента непредставените флагмански модели Samsung Galaxy S10 и Galaxy F, а по-късно ще излезе и за Galaxy Note 9, Galaxy S9, S9+, както и за миналогодишните Galaxy S8, S8 + и Note8. По-късно през 2019 година One UI ще излезе и за другите мобилни устройства на компанията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР