Samsung през тази година не прибягна към мащабно подновяване на

...
Samsung през тази година не прибягна към мащабно подновяване на
Коментари Харесай

Samsung ще покаже Galaxy Note 9 през лятото заради слабите продажби на Galaxy S9

Samsung през тази година не прибягна към огромно възобновяване на Galaxy S, запазвайки в Galaxy S9 дизайна на предшественика си и осъвременявайки единствено „желязото“. Тук към този момент са налични стереовисокоговорители и двойна камера в Galaxy S9+.
За страдание за самата компания, продажбите не вървят по този начин добре, както се очакваше и беше взето решение да се форсира представянето на версията Galaxy Note 9. За това оповестява формалното корейско издание Korean Herald, базирайки се на няколко информатори. Според тези данни, Samsung Display е почнала всеобщото произвеждане на 6,38″ AMOLED-дисплей за Note 9 през април. Това е два месеца по-рано от нормалното, а процентът на продажбите на Galaxy S9 се посочва като един от аргументите за това решение.

Другата причина обичайно е версията iPhone 2018, която ще се появи през септември. Накрая, все по-често в Мрежата се загатва и Galaxy X с еластичен екран. Неговият анонс се чака на MWC 2019. Самия Galaxy Note 9 се допуска, че ще бъде показан не по-късно от август, а може и през юли. Какво устройство ще предложат южнокорейците на фона на предшествениците си, към момента си остава мистерия. Samsung е отказала да разяснява тази информация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР