Samsung Electronics Co., Ltd. представи следващото поколение революционни сгъваеми устройства:

...
Samsung Electronics Co., Ltd. представи следващото поколение революционни сгъваеми устройства:
Коментари Харесай

Samsung представя следващото поколение революционни сгъваеми устройства

Samsung Electronics Co., Ltd. показа идващото потомство революционни сгъваеми устройства: Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4 .

Двете нови устройства имат многофункционален дизайн, обезпечават нови благоприятни условия за персонализация и оферират усъвършенствана продуктивност. Със своето четвърто потомство, серията Galaxy Z продължава да трансформира стандартите, с цел да предложи нови, впечатляващи благоприятни условия за приложимост, които улесняват всекидневието.

„ Ние сме отдадени на това да осигурим на нашата общественост от Galaxy Watch консуматори нужните принадлежности, данни и средства да наблюдават и схващат по-добре своя физически и здравословен статус, а дружно с това да им предоставим и най-подходящите препоръки в този развой “, съобщи доктор TM Roh, президент и шеф на подразделението Мобилно потребителско преживяване в Samsung Electronics. „ С помощта на нашия революционен BioActive датчик, ние даваме на потребителите най-пълноценната и цялостна картина на техния здравословен статус до момента. “

Galaxy Z Flip4 надгражда триумфа на иконичния сгъваем дизайн на Samsung, като прибавя нови основни характерности, в това число усъвършенствано преживяване с камерата, по-голям потенциал на батерията и разширени благоприятни условия за персонализация, като резервира неговата ултра гъстота. Неговият стилен дизайн вид „ мида “ предлага неповторимо преживяване, което не може да бъде предоставено от никой различен смарт телефон.

 samsung SAMSUNG

Galaxy Z Fold4 е резултат от непрекъснатите смарт телефон нововъведения в Galaxy устройствата на Samsung и е най-мощният ни смарт телефон досега.

Обединява цялостната експертиза на Samsung в мобилните технологии, с цел да бъде основано устройство с усъвършенствана функционалност, без значение дали е сгънато, разгънато или във Flex режим. Освен това, това е първото мобилно устройство с Android 12L, специфична версия на операционната система Android, основана от Гугъл за преживяване на огромен мобилен екран, в това число на сгъваемо устройство.

 samsung SAMSUNG

Към серията Galaxy Z се причисляват Galaxy Buds2 Pro – най-новите слушалки на Samsung, които обезпечават всепоглъщащо безжично аудио преживяване с нов, стилен дизайн и елементарно свързване, което съвършено подхожда на всеки аспект от модерния живот.

Наслаждавай се на обичаната си музика с великолепен Hi-Fi 24bit тон с висок динамичен обсег, с цел да се чувстваш същински обвързван с това, което слушаш и да го чуваш кристално ясно.

 samsung SAMSUNG

В рамките на премиерата Samsung Galaxy Unpacked компанията показа и часовниците Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro , които могат да подкрепят и усъвършенстват самостоятелните потребителски привички за здравословен метод на живот благодарение на интуитивни данни за разнообразни индикатори за моментното физическо положение, високотехнологични благоприятни условия и още по-мощни характерности.

Създаден за постигането на ежедневните ти цели, Galaxy Watch5 предлага изцяло и пълноценно преживяване, което обгръща даже повече от финес тренировките, интервала на възобновяване след тях и почивката след това. Измерването на телесния състав обезпечава цялостна моментна фотография на цялостното телесно положение на потребителя, въз основа на която предлага самостоятелен проект за слагане на персонални цели, управление за лични тренировки и следене на напредъка. А във времето за отмора, Galaxy Watch5 извлича данни от процеса на възобновяване като сърдечен темп след кардиоупражнения в края на интензивна подготовка и персонализирани рекомендации за изразходване на вода на база интензитета на потене.

 samsung SAMSUNG

Създаден за тези, които обичат заниманията навън – от преход в планината до каране на велосипед и доста други, Galaxy Watch5 Pro е най-новото попълнение в серията Galaxy Watch, готово за всички провокации, с помощта на първокласните материали, от които е направен.

Той разполага с усъвършенстван Sapphire Crystal екран, който е още по-устойчив и устойчив, и е предпазен с усилена титанова рамка с предпазващ безел. Galaxy Watch5 Pro е оборудван и с напълно нова спортна каишка със заоблена тока, която приляга елегантно на ръката и обезпечава солидна устойчивост.

 samsung SAMSUNG

Дивизията „ Мобилни устройства “ на компанията регистрира напредъка си в политиките си за стабилно развиване. Samsung Electronics Co., Ltd. разгласи, че има забележителен триумф в посока реализиране на задачите си за резистентност до 2025 година в дивизията „ Мобилни устройства “. Ключовите начинания включват създаване и внедряване на рециклирани материали в продуктите, както и основаване на по-екосъобразни опаковки, и удължение на живота на остарели Samsung Galaxy устройства за понижаване на електронните боклуци.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР