Samsung бе една от първите компании, отменили физическото си присъствие

Samsung бе една от първите компании, отменили физическото си присъствие ...

Samsung обяви виртуално събитие на MWC 2021. Идват ли нови устройства?


Samsung бе една от първите компании, отменили физическото си присъствие на MWC 2021. Южнокорейците обаче заявиха, че ще участват онлайн, въпреки че до този момента не бе ясно какви точно са плановете им.  Днес компанията обаче официално даде повече яснота по въпроса, загатвайки и за някои нови устройства.

В корейската част на сайта на Samsung, предназначен за медиите, бяха поместени  часа и датата за виртуалното събитие Samsung Galaxy MWC, което ще се проведе на 28 юни от 20:15 българско време. То ще бъде предавано на живо в YouTube, така че всеки може да присъства.
Прес съобщението, разкриващо събитието, е доста кратко – компанията ще говори за „непрекъснато разрастващата се екосистема на устройствата Galaxy“ и ще представи „визия за бъдещето на интелигентните часовници“. Какви устройства на Galaxy?
Малко за това какво ще видим ни подсказват силуетите на поканата. Това ли са Galaxy Z Fold3 и Z Flip 3? Може да е, макар че този отляво изглежда по-скоро като лаптоп. Червеното устройство в средата е S21 Ultra. Това стилус ли е вдясно? Това може да е нов таблет, може би, семейството Galaxy Tab S8, който изтече миналия месец (няма да е Galaxy Note). Часовникът (Galaxy Watch4 или Watch Active4) също трябва да бъде доста интересен с 5 nm чипсет и Google Wear OS.

Източник: kaldata.com