Самоунищожението, което жените във Фермата“ си причиняват, изпращайки се всяка

...
Самоунищожението, което жените във Фермата“ си причиняват, изпращайки се всяка
Коментари Харесай

Наказват мъжете във „Фермата“


Самоунищожението, което дамите във „ Фермата “ си предизвикват, изпращайки се всяка седмица на дуели и елиминирайки се една друга, докара до фрапантни ограничения от страна на екипа на риалитито. Тъй като дамското наличие в стопанството съществено понижа, водещият Андрей изненада неприятно мъжете с новината, че тази седмица борбата за оставане в шоуто наложително ще бъде сред двама от тях. Наказателната глоба се постанова, за да може да има сексуален баланс сред играчите в шоуто.

След извършената борба за имунитет, която беше единствено сред мъжете, Нури съумя да си завоюва избавяне от ратайство и опцията, в случай че бъде определен за втори дуелист, най-малко да може да подрежда точките за борбите.

Победата на помака пообърка малко първичните проекти на фермера на седмицата Александър, който разгласи, че е обмислял опцията да изпрати за аргатин точно Нури. Тъй като обаче към този момент няма да има тази опция, той уточни емигрантите Симеон и Калоян да се грижат за обора и за селскостопанските животни.

Още с оповестяването на имената на новите ратаи, започнаха и спекулациите сред останалите мъже кой от тях най-вероятно ще бъде определен за дуелист и кой ще бъде неговият избор за втори в борбата за оставане в шоуто. Симеон предположи, че точно той ще се състезава в следващия двубой на арената.

Тъй като тази седмица ратаите ще са мъже, те имат право да се избират един различен и за съперници в идната борба. Затова и мнозина допуснаха, че тандемът Симеон-Калоян освен ще бъде дружно в обора, само че и ще се изправят един против различен на арената на „ Фермата “ в неделя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР