Самоубийството в затвора на обвинения в сексуални престъпления финансист Джефри

...
Самоубийството в затвора на обвинения в сексуални престъпления финансист Джефри
Коментари Харесай

Тръмп оспори считано за самоубийство в затвора на знаков милиардер

Самоубийството в пандиза на обвинявания в полови закононарушения финансист Джефри Епщайн не е безспорен факт. Това съобщи американският президент Доналд Тръмп, съобщи БГНЕС.
Държавният глава на Съединени американски щати беше помолен да изясни за какво обществено пожела всичко най-хубавото на британката Гислейн Максуел, която беше арестувана в Съединени американски щати и упрекната в съучастничество в половата употреба на малолетни. " Нейният другар или ухажор е бил или погубен или се е самоубил в пандиза. Сега тя е в пандиза. Пожелах ѝ всичко най-хубаво ", отговори Тръмп, припомняйки, че виновността на Максуел към момента не е потвърдена в съда.
" Любовникът ѝ умря в пандиза. Хората към момента се пробват да схванат по какъв начин е станало. Убийство или самоубийство? ", продължи американският президент, като обясни, че от негова позиция няма финален отговор на този въпрос.
Гислейн Максуел е щерка на медийния магнат Робърт Максуел, който притежаваше едно от най-старите издателства в света - Macmillan. Както по-рано заяви прокуратурата в Съединени американски щати, британката е имала близки връзки с Епщайн. Според управляващите, Максуел намирала бъдещи жертви на любовника си, убеждавала ги да дават полови услуги на съответни хора и уреждала по този начин нещата, че девойките да не отиват в полицията.
Епщайн беше арестуван на 6 юли 2019 година Той беше упрекнат, че в интервала 2002-2005 година е провел трафик на десетки малолетни девойки, най-младото от които било на 14 години. Епщайн беше открит мъртъв в килията си на 10 август 2019 година, а връзките му с известни хора - като да вземем за пример Бил Гейтс и английския принц Андрю.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР