Самоубийство потресе ж.к. "Дъбника" във Враца, научи агенция BulNews. Млада

Самоубийство потресе ж.к. "Дъбника" във Враца, научи агенция BulNews. Млада ...

Трагедия! Самоубийство потресе ж.к. Дъбника във Враца /снимки/

Самоубийство потресе ж.к. "Дъбника" във Враца, научи агенция BulNews.
Млада жена е скочила от 6-ия етаж на вход "А" в блок №16. Трагедията е станала тази сутрин, около 4 часа. Тогава съседи чули трясък и видели жената, която лежала бездиханнавърху декоративна дървена ограда на градинка пред входа. При падането тя е изпокъсала просторите на съседите си.Свидетели подали сигнал на спешния телефон 112 и на мястото пристигнали екипи на полицията и линейка, но спешните медици само констатирали смъртта й.
Самоубийцата е на 36 години и живеела в апартамента, който е на родителите й, с втория си мъж временно, тъй като в момента ремонтирали тяхното жилище.
Съседи на загиналата споделят, че преди време се е развела с първия си съпруг, от който има 14-годишно момиче. Детето останало да живее при баща си, но често я посещавало. Когато бившият й мъж разбрал, че тя има нов човек до себе си й забранил да си вижда детето, взел родителските права и не позволявал да вижда дъщеря си. Това повлияло на психиката на самоубийцата, след което тя се разболяла и започнала да се лекуваот депресия и тревожност в Психодиспансера във Враца.
Това не били единствените проблеми на 36-годишната. Скоро тя е била бременна с близнаци, но е направила спонтанен аборт, което допринесло за влошаване на психическото й състояние. По думи на съседите й жената имала и здравословен проблем с нерв, който пристискал мозъка й.
Хората от входа разказаха, че последно са я видели преди два дни, като нищо в поведението нищо не подказвало, че има склонност за самоубийство.

Източник: bulnews.bg