Самолетът на Ryanair по маршрута Атина - Вилнюс направи аварийно

...
Самолетът на Ryanair по маршрута Атина - Вилнюс направи аварийно
Коментари Харесай

Самолет на Rayanair кацна аварийно в Минск заради съобщение за бомба на борда

Самолетът на Ryanair по маршрута Атина - Вилнюс направи спешно кацане на летището в Минск заради спор сред пасажер и един от членовете на екипажа. Лина Бейшене, представител на държавната компания Lietuvos oro uostai, която е оператор на интернационалните летища на републиката, заяви това в неделя в ефира на националното радио LRT. В същото време тя означи, че представители на литовската гражданска авиация не разполагат с информация за бомба на борда на самолета, цитира думите й TACC.

„ Нямаме такава информация (за бомба на борда - ТАСС) “, сподели тя. Бейшене изрази друга версия на случилото се. " Възникнал е спор сред един от пасажерите и член на екипажа. Решено беше самолетът да кацне в Минск ", сподели представител на литовския летищен оператор. Тя не уточни повода за спора.

Самолетът на Ryanair по маршрут от Атина до Вилнюс кацна на националното летище в Минск. Както се оповестява в пресслужбата на летището на столицата на Беларус, това се е случило след приемане на известие от водачите за бомба в самолета.

След кацането на самолета е получена информация, че на борда се намира някогашният основен редактор на „ Телеграм “ канала на приетия в Беларус за екстремистка организация и, нерегистриран от Министерството на правораздаването на страната правозащитен център " Вясна " Роман Протасевич, който незабавно е бил арестуван.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР