Самолетът излетя от бразилската столица с 23 тона мляко на

...
Самолетът излетя от бразилската столица с 23 тона мляко на
Коментари Харесай

Случва Се Най-Страшното! Във Венецуела Започнаха Да Избиват Протестиращи!

Самолетът излетя от бразилската столица с 23 тона мляко на прахуляк и 500 комплекта артикули за оказване на първа помощ. Вчера различен аероплан докара в Боа Виста 51 тона ориз и захар.

Представители на американската Агенция за интернационално развиване участваха на кацането на самолета през днешния ден. Продуктите докарани с него - общо 138 тона - ще бъдат складирани в базата до края на деня. После те ще бъдат откарани в Паракаима, граничен град на 215 километра от Боа Виста. Оттам продуктите ще влязат във Венецуела с венецуелски камиони с венецуелски водачи, сподели представителят на бразилското президентство Отавио Рего Барос.

Същевременно холандският остров Кюрасао предизвести през днешния ден, че няма да разреши на филантропична помощ за Венецуела да напусне територията му без единодушието на управляващите в Каракас, съобщи Франс прес.

Островът се намира на към 60 километра от венецуелските крайбрежия. Самолет с 50 тона хранителни запаси и лекарства, пратен от венецуелците в Съединени американски щати, кацна през вчерашния ден там.

Венцуелският режим прекрати въздушните връзки с Кюрасао и разпореди затварянето на морската граница.

Междувременно ТАСС заяви, че група индианци от племето Пемон в петък за заловили генерала от Националната армия на Венецуела Хосе Мигел Монтоя близо до границата с Бразилия, заяви в " Туитър " депутатът от опозиционната Национална асамблея на страната Америко де Грация.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР