Самолет се е разбил в провинция Газни в източната част

...
Самолет се е разбил в провинция Газни в източната част
Коментари Харесай

Мистериозна авиокатастрофа в Афганистан

Самолет се е разрушил в провинция Газни в източната част на Афганистан, оповестява международните организации, базирайки се на локалните управляващи.
Тръмп в Афганистан: Подновяваме договарянията с талибаните Американският президент направи изненадваща аудиенция в Кабул
Първоначално локалните управляващи са съобщили, че става въпрос за пътнически полет на националния транспортьор „ Ариана Афган Еърлайнс “, пъруващ от Херат за Кабул с 83 пасажери. Но от самолетната компания обявиха, че всичките им самолети са налице. По-късно и афганистанската администрация отхвърли цивилен аероплан да се е разрушил на територията на страната.

Според представител на локалните управляващи, самолетът се е разрушил в региона на Дех Як в източната част на провинция Газни.

" Около 13:10 ч. (8:40 ч. централно гринуичко време) се разруши аероплан в област Дех Як в провинция Газни. Самолетът е в пламъци и локални селяни се пробват да го изгасят. Все още не знаем дали е боен или пътнически аероплан ", съобщи Ареф Нури, представител на губернатора на Газни.
17 починали при злополука на боен самолет в Пакистан 12 души са ранени, a измежду починалите има 10 цивилни
Инцидентът е станал в територия под контрола на талибаните, само че представителят на групировката Забихула Муджахид е споделил пред Би Би си, че още не са локализирани останките на летателното средство.

Причината за авиокатастрофата остават неразбираеми, няма данни и за жертви, написа Би Би Си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР