Самолет на авиокомпания "Аерофлот" Сухой (Sukhoi Superjet 100 - SSJ),

...
Самолет на авиокомпания "Аерофлот" Сухой (Sukhoi Superjet 100 - SSJ),
Коментари Харесай

Пътници се качиха на самолет и минути след това побягнаха в ужас

Самолет на самолетна компания "Аерофлот " Сухой (Sukhoi Superjet 100 - SSJ), тръгвайки от Уляновск за Москва, прекъсна излитането заради отвод на хидравличната система, и всички пасажери отхвърлиха да летят на този аероплан. Това оповестява източник от летището и представител на превозвача.

Самолетът прекъснал излитането при скорост 55 км/ч, споделиха от летището. "Всички пасажери на този полет отхвърлят да летят на Сухой ", показва източникът. Авиокомпанията също удостовери, че полетът Уляновск - Москва е отсрочен заради механически аргументи, а пасажерите отхвърлят да летят с този аероплан.

"Пътниците ще бъдат превозени с полет SU1289 на аероплан Airbus A320, а излитането е планувано в 5.20 ч. Пътниците са снабдени с всичко належащо в сходство с федералните авиационни разпореждания и стандарти на самолетната компания ", увери представител на компанията.

Той разясни, че водачите са решили да спрат самолета поради включване на „ спешната система поради казуса с хидравличната система “.

В началото на май SSJ на "Аерофлот “, изпълняващ автобус Москва-Мурманск извърши кацане по стомах в Шереметиево. При случая се възпламениха моторите. Загинаха 41души от намиращите се на борда 78 индивида.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР