Самолет на American Airlines, изпълняващ полет за Лондон от Маями,

...
Самолет на American Airlines, изпълняващ полет за Лондон от Маями,
Коментари Харесай

Самолет на American Airlines се върна заради пътник без маска

Самолет на American Airlines, изпълняващ полет за Лондон от Маями, трябваше да се върне по средата на пътя поради пасажерка, отказала да носи маска, заяви самолетната компания, представена от Би Би Си.

Полет AAL38 на American Airlines със 129 пасажери на борда се върна в Маями по-малко от един час откакто излетява, с цел да бъде посрещнат от локалната полиция, се споделя в известието на компанията. Органите на реда са задържали 40-годишна жена. Тя е включена в листата на хората, на които им е забранено да летят с American Airlines, до момента в който тече следствието. Все още не е ясно дали дамата ще получи присъда.

Според данните на Федералната авиационна администрация, до 18 януари тази година към този момент са регистрирани 151 известия за нарушавания от пасажери. От тях 92 са свързани с отвод да се носи защитна маска. Сайтът на организацията демонстрира, че от началото на годината са формирани 32 следствия и 4 каузи. През януари предходната година авиационната администрация разгласи политика на " нулева приемливост " към нарушаванията на пътниците, която пропуща предизвестия и отива непосредствено към санкции, които могат да включват тежки санкции и даже затвор.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР