Самокритичният тон на Борисов по отношение на партията е обичаен

...
Самокритичният тон на Борисов по отношение на партията е обичаен
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова: ГЕРБ е с крачка пред опонентите си

Самокритичният звук на Борисов във връзка с партията е нормален и демонстрира един натурализъм за това какво се случва. Партията има 96 000 члена и това не е маса от хора, която елементарно може да се ръководи, сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ Румяна Бъчварова, шеф на кабинета на премиера.

Борисов прояви самокритичност и след огромната изборна победа на ГЕРБ през 2009 година, когато сподели, че казусът на ГЕРБ е в самия ГЕРБ. Нищо по-различно не сподели и този път. Ние имаме съперници и във всеки един миг, с цел да потвърдим че сме прави, би трябвало да имаме силата и компетентността да им отговаряме, съобщи Бъчварова.

Тя разяснява и социологически изследвания, които демонстрират приближаване на позициите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Доближаване на позициите имаше и преди две години на парламентарните избори. В българската история няма друга партия, която да е управлявала толкоз дълго и е обикновено да има недоволни, да има протестен избор. Истинският резултат се оформя в хода на акцията и е доста значимо всяка партия да успее да даде претекст на гласоподавателите да гласоподават за нея. Мисля, че в това отношение ГЕРБ е с крачка напред пред съперниците си. Всички виждаме резултатите от ръководството – всички вървим по улиците, дишаме въздуха. По време на европредседателството показахме, че имаме смелостта да отстояваме цели. България сега има доста висок престиж в европейски подтекст. Всичко това са поредност от аргументи, които могат да накарат гласоподавателите да излязат и да гласоподават за ГЕРБ на европейските избори, разяснява началникът на кабинета на Борисов.

С конференцията в неделя показахме за какво българските гласоподаватели могат и би трябвало да гласоподават за ГЕРБ – тъй като това носи смисъл за страната и за живота на всеки един български жител. Износването в политиката е неизбежно, само че дано не забравяме, че макар износването, ГЕРБ има лидерска позиция. Борисов сподели, че знае какви са проблемите на партията и проблемите на ръководството. Въпросната притча с алената и синята лампа значи - в случай че нямате морал и съвест да работите както би трябвало, по отношение на вас ще бъде прибавен законът както би трябвало, уточни Бъчварова.

При европейския избор всички би трябвало да гласуваме за България и не би трябвало да се вършат спекулации, с цел да се търсят изборни резултати, сподели още Румяна Бъчварова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР