Само за седмица няколко различни членове на кралското семейство се

...
Само за седмица няколко различни членове на кралското семейство се
Коментари Харесай

Хари и Меган по петите на Уилям и Кейт

Само за седмица няколко разнообразни членове на кралското семейство се оказаха в Съединени американски щати, на няколко километра разстояние един от различен, само че без да се срещат между тях. Визитата на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Бостън таман завърши, когато във Вашингтон дойде Софи, брачната половинка на по-малкия брат на крал Чарлз принц Андрю.
 Херцогинята на Уесекс Софи, премиите на Хилари Клинтън и защо беше отличена брачната половинка на принц Едуард
Специалната премия на снахата на кралица Елизабет

Херцогинята на Уесекс също беше в Съединени американски щати

Софи, херцогиня на Уесекс, получи премия за филантропичните си действия от Хилари Клинтън. Но надали имаше задоволително време да й се порадва, тъй като вниманието бързо беше привлечено от " ренегатите " на кралското семейство.

Принц Хари и Меган Маркъл се появиха в Ню Йорк във вторник, 6 декември, също с цел да бъдат наградени за някои от идеите, за които се борят. Двамата участваха на връчването на наградите на Ripple of Hope на фондацията Robert F. Kennedy Human Rights.
 Снимка 598524

Двамата взимат премия за битката си с расовата неправда, психологичното здраве и въздействието върху обществото, което оказват посредством личната си фондация Archewell. Наградата им е връчена от дъщерята на Робърт Кенеди Кери.

Tonight, we’re presenting the award to these incredible changemakers for their dedication to social change and making our world a better and more hopeful place. Join us tonight in congratulating these inspiring leaders!
— Robert F. Kennedy Human Rights (@RFKHumanRights)
People цитират по-ранно изявление на Кери Кенеди за решението да отличи херцога и херцогинята на Съсекс. " Те отидоха при най-старата институция във Англия и й демонстрираха къде бърка, че не може да поддържат расизъм в институцията, че не може да прикриват проблемите на психологичното здраве ", споделя Кенеди във връзка с позицията на Хари и Меган в кралското семейство.
 Снимка 575414

Тя добавя, че съгласно нея двамата са постъпили " героичен ". Принц Хари и Меган Маркъл се появиха на церемонията на Ripple of Hope в цялостния си искра - Хари беше избрал типичен костюм в черно, до момента в който Меган носеше дълга бяла рокля с голи плещи на Louis Vuitton.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР