Само за първите пет часа от 24-часовата специализираната полицейска операция

...
Само за първите пет часа от 24-часовата специализираната полицейска операция
Коментари Харесай

При акция на пътната полиция бяха засечени близо 1600 превишения на скоростта за пет часа

Само за първите пет часа от 24-часовата профилираната полицейска интервенция за надзор на скоростните режими са открити 1558 нарушавания, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Това е станала за интервала от 6 до 11 часа тази заран.

Контролът е бил осъществен на 202 точки от 175 чиновници. Анализът демонстрира, че 301 от нарушаванията са били регистрирани с новите съвременни камери, 171 от стационарните и 1086 със старите мобилни радари.

 Логото на интервенцията, която обгръща цяла Европа.
Логото на интервенцията, която обгръща цяла Европа.

По време на интервенцията са открити 35 случая на придвижване в обитаемо място с над 50 км/ч. Екипите, ангажирани в интервенцията са установили и 84 други нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.

За времето от 6:00 часа сутринта до 11:00 часа е имало общо 8 леки пътнотранспортни случая, при които има 3 ранени. Тежки произшествия и починали хора няма.

Операцията " 24 часа скорост ", който е в ход от 6 часа тази заран ще продължи до същия час на 19 април. Целта е да се обърне внимание на водачите, че скоростта е една от главните аргументи за тежки произшествия. Проверките се правят във всички страни, членки на TISPOL- Европейската мрежа на службите на Пътна полиция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР