Само за часове пловдивската полиция задържа трима мъже, извършили гавра

...
Само за часове пловдивската полиция задържа трима мъже, извършили гавра
Коментари Харесай

Арестуваха трима мъже за гавра с ученик в Пловдив

Само за часове пловдивската полиция задържа трима мъже, направили подигравка с 16-годишен възпитаник.

Под надзора на Окръжна прокуратура - Пловдив е стартирано досъдебно произвеждане по отношение на осъщественото закононарушение. Това оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

Закопчаха созополчанин с подправени фейсбук профили, изнудвал хора поради голи фотоси

По данни на полицията, малко след 17,00 часа на 21 май във Второ районно управление (на МВР) е подаден сигнал, че в региона на Парк "Отдих и Култура " инцидентен минувач се притекъл на помощ на момче, без облекла. Пред униформените чиновници то обяснило, че трима мъже, един от които познава персонално, са го принудили да смъкна облеклата си, снимали с него клип и го заплашили, че ще го разгласяват в обществените мрежи. За да не го създадат поискали момчето да им заплаща сумата от по 1000 лв. всеки месец.

В резултат на извършените оперативно издирвателни мероприятия е открит причинителя на закононарушението и неговите съучастници. Те са на възраст сред 20 и 23 години. Двама от тях са от село Костиево, а третият, който е от Пловдив има записана престъпна демонстрация напролет на предходната година, когато е открит да кара МПС под влияние на наркотични субстанции.

След задържането им в ареста, тримата мъже са създали цялостни признания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР