Само тази седмица са сертифицирани четири нови проекта за над

...
Само тази седмица са сертифицирани четири нови проекта за над
Коментари Харесай

Инвестиции за 75 милиона лева разкриват над 400 нови работни места в четири области на страната

Само тази седмица са сертифицирани четири нови плана за над 75 млн. лева и 416 нови работни места в Стрелча, Благоевград, Пловдив и София област, заяви Министерството на нововъведенията и растежа.

В Стрелча инвестицията е в медико- и балнео-комплекс на стойност 10 млн. лева с над 75 работни места. В Благоевград - за създаване на CAN линия, постройка и в допълнение съоръжение на стойност над 23 млн. лв.. В Пловдив - за произвеждане на електрически колела за над 38 млн. лева и 330 нови работни места, а в с. Гурмазово, Област София - за създаване на логистична база за депозиране и предпазване на непознати товари на стойност над 4 млн. лв..
 Най-големият производител на свинско месо в Европа Danish Crown редуцира работни места
Най-големият производител на свинско месо в Европа редуцира работни места

От компанията изясняват аргументите за това

От началото на годината досега по Закона за поощряване на вложенията Българската организация за вложения е изготвила позитивни мнения и отрасловото министерство е сертифицирало планове на стойност близо 300 млн. лв.. Те имат капацитет да разкрият към 2 000 нови работни места. Инвестициите са най-вече в секторите произвеждане, осведомителни технологии, депозиране и запазване на товари, опазване на здравето. Сертифицираните планове досега плануват и разширението на съществуващата активност в страната на към този момент одобрени български и интернационалните компании, като пет плана от общо сертифицираните са за уголемение на съществуваща към този момент инвестиция.
 Инвестиции за над 2 милиарда лв. ще разкрият 4500 работни места, ето в кои райони на страната ще изникнат нови фабрики
Инвестиции за над 2 милиарда лв. ще разкрият 4500 работни места, ето в кои райони на страната ще изникнат нови фабрики

Намирането на терени е един от сериозните проблеми на огромните евентуални вложители в България
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР