Само седмица остава до крайния срок за номиниране и кандидатстване

...
Само седмица остава до крайния срок за номиниране и кандидатстване
Коментари Харесай

Остава само седмица до крайния срок за номиниране за Годишните награди на българската асоциация за управление на хора

Само седмица остава до крайния период за номиниране и кандидатстване за   Годишните награди на Българска асоциация за ръководство на хора ( БАУХ )  

Над 10 000 са експертите по ръководство на човешки запаси в страната ни и тяхната функционалност става все по-съществена в изискванията на динамичната бизнес среда и растящата потребност от квалифицирана работна ръка на пазара на труда. Организациите се надпреварват да проектират и въвеждат все по-нови и сполучливи практики за намиране, привличане и задържане на гении. А годишните награди на БАУХ отличават най-хубавите и новаторски практики и решения в областта на ръководството на човешките запаси.

 

Тази година номинациите са в  шест категории : HR управител на годината, HR експерт на годината, Най-ангажиран с ръководството на хора учредителен водач, HR план на огромна компания, HR план на малко и приблизително предприятия и HR екип. 

 Процедурата за кандидатстване е улеснена, а достъпът до информация – оптимално бърз. Ето кои са стъпките за присъединяване:
Всеки, който желае, може да номинира себе си, собствен сътрудник, сътрудник, екип, изпълнителен шеф или управител през специфичната форма в уеб страницата на самодейността. Единственото изискване е номинираният да е член на организацията. След тази стъпка номинираният претендент получава от уредниците специфичен формуляр , който той попълня и им връща, като крайният период е до 10 декември, 2019 годинаСледва разглеждането на кандидатурата от умело жури, с чийто членове претендентът има среща, диалог.
Призьорите ще бъдат оповестени в края на януари 2020 година на специфична гала, на която по традиция участват стотици представители на бизнеса и на HR гилдията в България.

Годишните HR награди на Българска асоциация за ръководство на хора имат към този момент над 15-годишна история.  Носители на премиите през годините са били компании от разнообразни индустрии; HR експерти с друг опит и постоянно с отлична експертиза; изпълнителни шефове, които са откровено ангажирани с развиването и ръководството на хора в организациите си. 

Наградата в категория „ Най-ангажиран към ръководството на хора учредителен водач на годината “ за 2018 година завоюва А лександър Димитров, ръководител на управителния съвет и основен изпълнителен шеф на А1 България . „ Високо оценявам премията от HR гилдията в България. Неслучайно тя, дружно с доста други награди пристигна в годината на ребрандирането на А1. Основен принос за триумфа ни имаха чиновниците, които свършиха изключителна работа в доста къси периоди и реализираха забележителни резултати. ", споделя той година по-късно.

" Заедно с HR екипа ни разработихме план за възстановяване на изискванията на работа, повишение на удовлетвореността от компанията като шеф и интензивно присъединяване на чиновниците в процеса на промяна. В този смисъл ролята на сътрудниците от HR е да основат средата за свободно деяние и да подкрепят процесите в компанията по този начин, че да запазят полезностите й и да опазят екипния дух на успеваемост и съпричастност. Използвам мотива да прикани представителите на бизнеса да се причислят към Годишните награди на Българската асоциация за ръководство на хора, където могат освен да споделят своите най-успешни планове, само че и да сверят личната си успеваемост. Знам, че българският бизнес има какво да покаже и имам вяра, че ръководството на хора е измежду най-важните функционалности за реализиране на задачите на сполучливия бизнес. “, акцентира той

Отличията на Българска асоциация за ръководство на хора са скъпо самопризнание за добре свършена работа и потвърдена висока експертиза, те имат професионална и морална стойност, а разнообразието от планове и хрумвания усилва полезността на самодейността, като единствена по рода си в България.

  Номинирайте СЕГА , кандидатствайте до 10 декември 2019 година!

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР