Само преди няколко седмици от Alfa Romeo представиха втория кросоувър

...
Само преди няколко седмици от Alfa Romeo представиха втория кросоувър
Коментари Харесай

Alfa Romeo готви конкуренти на BMW X5, X6 и 7 Series

Само преди няколко седмици от Alfa Romeo показаха втория кросоувър в своята гама – Tonale, а в този момент италианците обявиха, че ще показват още няколко модела, които да се конкурират с модели от класа на BMW X5, X6 и 7 Series. Новината за това идва непосредствено от изпълнителният шеф на компанията – Жан-Филип Императо.
`Alfa

Това значи, че актуалните модели в гамата на марката ще останат в по-ниския клас, до момента в който новите попълнения ще бъдат сложени над Guilia и Stelvio в портфолиото на производителя. Очаква се смяната да настъпи през идващите 5 години, а още през 2024 година да забележим по-малък кросоувър, позициониран под Tonale. Все още не е ясно дали съперниците на X5 и 7 Series ще бъдат напълно електрически или ще разчитат и на мотор с вътрешно горене, най-вероятно подпомаган от електромотор.
`Alfa

Императо нееднократно е споменавал, че марката ще се насочи към най-печелившия сегмент в международен мащаб, а точно при по-големите SUV-та. По този метод от Alfa Romeo ще се насочат и към пазарите в Китай, където този сегмент също е един от най-популярните.
`Alfa

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР