Само преди месец Мария Бакалова обяви в публикация във Facebook,

...
Само преди месец Мария Бакалова обяви в публикация във Facebook,
Коментари Харесай

Романтичната авантюра на Мария Бакалова

Само преди месец Мария Бакалова разгласи в обява във Фейсбук, че са минали две години, откогато се е преместила от България в Съединени американски щати. За това време кариерата й се разви с шеметни темпове, които вършат освен нея, само че и нас доста щастливи.
 Мария Бакалова, Dirty Angels, Руби Роуз, Ева Грийн и присъединяване на българката във кино лентата
Крачка напред за Мария Бакалова

Какво знаем за Dirty Angels

Един от няколко кино лентата, които снима през тези месеци, е The Honeymoon - сантиментална комедия от режисьора и сценарист на " Смърт на заравяне " Дийн Крейг. А от филмовия откъс несъмнено, че сигурно ще се посмеем.

Историята стартира идилично със сватбата на Сара и Адам (в функциите са Бакалова и Пико Аликзандър). Животът им обаче е повърхностен без наличието на кума им и най-хубав другар на Адам Бав (Асим Чодри), който съумява да притегли всевъзможни злополуки със себе си.

Тримата се озовават на меден месец във Венеция, където пък Бав се среща с чаровния, само че недоверчив Джорджо (в ролята е звездата от Emily in Paris Лукас Браво). Джорджо се оказва наркодилър, влюбва се в Сара и съумява да принуди Адам и Бав да придвижват огромно количество кокаин.

Премиерата на The Honeymoon е планувана за 16 декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР