Само преди два дни ФАКТИ първи писахме за частично срутена

...
Само преди два дни ФАКТИ първи писахме за частично срутена
Коментари Харесай

Ето как изглежда автомобилът на жена, ударен от срутила се скала

Само преди два дни ФАКТИ първи писахме за отчасти срутена канара на ''Самоковско шосе'' в София. Освен заплахата от сриване на скалата, над нея има и рисково надвиснали над пътя дървета, които заплашват живота и здравето на минаващите с коли, камиони и други транспортни средства.

По късно се разбра, че от частичното сриване е потърпевша жена. ''Към 6 часа сутринта, карайки по Самоковско, попада на свлеклата се скална маса и едвам е съумяла да удържи колата да не се обърне, и то тъй като е била с бус и тъй като е пътувала в посока Горубляне. На лентата в противоположна посока е имало голям пай канара. Обажда се на 112 и се пробва да спре идващите коли, с цел да не пострадат! Щетите по колата възлизат на 1000 лева.'', осведомят от Сдружение за развиване на Панчарево и Кокаляне, които алармираха медията ни за въпросното сриване.

''Скалите са засегнали радиаторите, скоростната кутия (едно огромно парче се е отчупило) и има следа от маслото по цялата дължина, където е предходна колата. Картерът е строшен, бронята и маската. И това е едвам след първичен оглед от майсторите, като към момента не е вдигана на елеватор и не се знае ходовата част, гърнето и други сектори дали няма засегнати'', пишат още за неприятния случай от Сдружението през днешния ден.

Снимка: Фейсбук/Сдружение за развиване на Панчарево и Кокаляне  Ето по какъв начин наподобява автомобилът на жена, ударен от срутила се канара (СНИМКА)

''КОЙ е виновен за тези вреди?

КОЙ ще заплати разноските, които както наподобява няма да са по никакъв начин малко?!

Целият стрес и фактът, че до момента в който се оправи колата, дамата остава без опция да се придвижва, КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ТОВА?'', питат дейните жители.

''Или отново няма да има отговорни и едвам в този момент евентуално ще се вземат ограничения да бъде обезопасено, нищо, че приказваме за този проблем от години!'', допълват в днешния си пост те.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР