Само няколко седмици след световната премиера на изцяло новото поколение

...
Само няколко седмици след световната премиера на изцяло новото поколение
Коментари Харесай

BMW 7 Series с премиера в България

Само няколко седмици след международната премиера на напълно новото потомство на флагмана BMW 7 Series, BMW Group България показа напълно новото потомство на автомобила и в нашата страна.

Новото BMW 7 Series, което ще бъде стартирано на пазара през ноември тази година, се трансформира в първото и само пазарно предложение при първокласните седани, което предлага опция за същинско многообразие задвижващи системи- както с съвременни мотори с вътрешно горене, по този начин и зареждаем PHEV хибриден вид, и напълно електрическа (BEV) версия i7, показана в София.

Именно последната трансформация на новата седма серия ще бъде и най-мощното осъществяване на модела, и дружно с останалите версии на модела ще се създава по едно и също време на една поточна линия във високотехнологичния цех на BMW Group в Динголфинг.

Новата генерация на 7 Series ще се предлага в разнообразни версии на задвижващата си система, само че пилотната трансформация ще бъде напълно електрическата i7 xDrive60. Топ-версиите ще бъдат M-предложенията M760e xDrive с 571 конски сили и 800 Нм, и i7 M70 xDrive. Втората, която ще бъде стартирана на пазара през идната година, ще разполага с два електромотора и ще предложи на лидера мощ от над 600 конски сили, въртящ миг от над 1000 Нм и опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди.



Изцяло електрическата задвижваща система на i7 xDrive60 ще предложи мощ от 544 конски сили, въртящ миг от 745 Нм, ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди и опция за изминаването на до 625 километра с един заряд на интегрираната си батерия (101.7 kWh).

При съществуване на подобаваща инфраструктура, батерията на новото BMW 7 Series е в положение да бъде презареждана с до 195 kW. Според изчисленията на компанията, това значи, че единствено за 10 минути ще може да бъде генериран батериен заряд за изминаването на нови към 170 километра.

Зареждаемите (PHEV) хибридни версии на 7 Series, които ще бъдат стартирани на пазара през идната година, ще предложат опция за изминаването на повече от 80 километра в чист електрически режим.

Още любопитни детайлности и обстоятелства за новото BMW 7 Series можете да научите .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР