Само няколко седмици след пазарното лансиране на изцяло новия си модел

...
Само няколко седмици след пазарното
лансиране на изцяло новия си модел
Коментари Харесай

SKODA анонсира и SCALA на природен газ

Само няколко седмици след пазарното лансиране на напълно новия си модел , компанията разпространи и първите детайлности за специална трансформация, употребяваща като гориво природен газ.

Благодарение на трите си обособени резервоара, SKODA SCALA G-TEC, която ще бъде пусната в продажба през третата четвърт на 2019 година, е в положение да предложи автономност с едно зареждане с газ от 410 километра. Според първоначалните изпитания на марката, в композиция с деветте литра бензинов контейнер, свободният пробег на новата модификацие може да доближи до към 630 километра.

SKODA SCALA G-TEC е оборудвана с еднолитров, трицилиндров турбоагрегат, който генерира оптималната мощ от 90 конски сили и оптимален въртящ миг от 160 Нм, и е смесен с шестстепенна механична предавателна кутия. Трите резервоара за газ пък са с съдържимост от 13.8 кг.

SCALA 1.0 G-TEC ще бъде налична за закупуване в нива на съоръжение Active, Ambition и Style, а в стандартното съоръжение на автомобила са включени система за подкрепяне на следване на пътното платно, спирачен асистент, диодни предни светлини и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР