Само няколко седмици преди Световната купа по художествена гимнастика, която

...
Само няколко седмици преди Световната купа по художествена гимнастика, която
Коментари Харесай

Бербатов участва в специална фотосесия с грациите ни

Само няколко седмици преди Световната купа по художествена гимнастика, която ще се организира от 12 до 14 април в " Арена Армеец ", Димитър Бербатов се срещна с ансамбъла ни, с цел да вдъхне кураж на девойките и да им пожелае шанс.
 Димитър Бербатов се включи в акция в поддръжка на златните ни девойки
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед участва и в снимане на специфична фотосесия за акцията, набираща средства за основаването на оздравителен център за гимнастичките.

Бербатов и шефа на неговата фондация Диди Ходжева бяха посрещнати от Илиана Раева, която ги срещна с девойките и благодари, че фондацията на футболиста застава зад идеята на федерацията по художествена гимнастика.

" Какви триумфи единствено имате и то без оздравителен център! Представям си какво ще вършиме с конкуренцията, когато имате и него ", сподели с усмивка именитият футболист и Кавалер на Sofia World Cup 2019.

Билети за Световната купа по художествена гимнастика може да закупите на epaybg.go и на касите на EasyPay.



Всеки, който желае да поддържа Златните девойки на България, може да го направи със sms на къс номер 17 777. с текст DMS ZLATNITE (1.20 лева с ДДС) и/или с подаяние към банкова сметка:

Българска федерация по художествена гимнастика
IBAN: BG49FINV91501017293534
BIC: FINVBGSF
Първа капиталова банка
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР