Само няколко месеца след официалния си дебют, българското мобилно приложение

...
Само няколко месеца след официалния си дебют, българското мобилно приложение
Коментари Харесай

Дани Петканов и Галин ваят тяло с българско приложение

Само няколко месеца след формалния си дебют, българското мобилно приложение MyBodyCreator  вече сполучливо заема ролята на личен диетолог и фитнес инструктор. След близо 5 години разработка MyBodyCreator започва в края на 2020 година и към този момент може да се похвали с над 30 000 регистрации единствено в България. Няколко известни персони към този момент обществено споделиха задоволството си от постигнатите резултати. Дани Петканов (Лудия репортер) даже документира всеки ден с видео напредъка си, откогато е почнал да употребява приложението. Певецът и продуцент Галин пък сподели впечатляващи резултати и показа в обществените мрежи, че употребява MyBodyCreator към този момент повече от 3 месеца.

От формалния уебсайт на приложението  става ясно, че всеки може да избере, по какъв начин желае да промени тялото си и MyBodyCreator ще му изготви лична хранителна и подготвителна стратегия, на база на въведените данни при регистрация. Приложението дава информация, какво и какъв брой да бъде всяко съответно хранене денем, като разрешава то да бъде променено съгласно желанията на потребителя. В допълнение има и лесни за следване предписания и забавна информация за другите храни и хранителни добавки. Автоматичният лист с покупки на дневна или седмична база в допълнение оказва помощ за лесното следване на определената цел. А с цел да се съблюдават оптимално тъкмо напътствията, MyBodyCreator известява за всяко идно хранене и подготовка и даже подсеща да се пие нужното количество вода.

За всяка подготовка има информация за това, какви извършения да се правят и в каква поредност, какъв брой повторения и по какъв начин да се извършват и хронометър, който прецизно следи за времето за отмора сред сериите и упражненията. Резултатът от всичко това е персонален фитнес инструктор и диетолог в телефона или както MyBodyCreator се рекламират  – „ Промяната е в твоите ръце! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР