Само няколко дни преди началото на първенствата в детско-юношеския футбол

...
Само няколко дни преди началото на първенствата в детско-юношеския футбол
Коментари Харесай

Нарязаха мрежите на Левски-Раковски - от клуба: Знаем кои са те!

Само няколко дни преди началото на шампионатите в детско-юношеския футбол незнайни злосторници са нарязали мрежите на футболните порти на стадион " Раковски " в столицата, оповестиха от клуба Левски-Раковски на страницата си във фейсбук.

От Левски-Раковски илюстрират вредите със фотоси на нарязаните мрежи на вратите. Според клуба това не е елементарен вандалски акт, а целенасочена офанзива.

" Съжаляваме, че публикуваме тази отрицателна за всички нас вест. Съжаляваме, че избран кръг от хора от няколко години насам целенасочено разрушава нашите тимове, разрушава нашия колектив, пробва се да унищожи нашата концепция! Но през днешния ден към този момент е върхът на човешкото проваляне и подлост! Да нарежеш на децата мрежите единствено седмица преди започването на шампионата!! Едва 21 дни, откакто сложихме нашия рекламен винил, същите тези хора не устояха и демонстрираха ниските си пристрастености и обикновено държание!?

Ние доста добре знаем кои са те и Съжаляваме за тях! ", се споделя в обявата на страницата на клуба.

Школата Левски-Раковски постоянно е била част от ПФК Левски, само че от известно време работи като обособена конструкция.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР