Само на базата на внесения сега бюджет дефицитът за тази

...
Само на базата на внесения сега бюджет дефицитът за тази
Коментари Харесай

На живо: От ГЕРБ скочиха на бюджета за 2022 г., Борисов: Когато се усетите какво ви готвят, ще бъде твърде късно

Само въз основата на импортирания в този момент бюджет дефицитът за тази година се планува да бъде 4.1 на 100, само че това не е същинската цифра, тъй като в края на предходната година бяха изписани като касов разход над 2 милиарда лева и евентуално ще стигне до към 6 %.

Това сподели на брифинг в централата на някогашният финансов министър Кирил Ананиев от. По думите му това е първото българско държавно управление, което няма своя стратегия. "Имам 30 години стаж в МФ и нямам спомен бюджетът да се прави по този метод, като изключим 1997 год., когато се правеше бюджетът всеки месец. Не бих желал да се връщаме към тази остаряла процедура ", добави той.

Мнение по тематиката изрече и водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година "Имат една цел - да харчат и да раздават, а след това идващите след тях да се оправят. Аз съм задължен да предупредя всички български жители - когато се усетите какво ви готвят, ще бъде твърдо късно. Всичко пораства - цени на храните, на тока, на газа. Компенсации няма. Гладът е по-силен от коронавирус. Хората си гледат сметките и няма какво да ядат ", съобщи той.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР