Само месец, след като Сузанита навърши пълнолетие и се закани

...
Само месец, след като Сузанита навърши пълнолетие и се закани
Коментари Харесай

Сузанита чукна 18 г. и си сложи силикон в бюста

Само месец, откакто Сузанита навърши пълноправие и се закани " Вече в действителност няма какво да ме спре ", тя сподели, че не е говорила празни приказки.

Преди няколко дни тя отпътува за Турция, където се подложи на пластична намеса за увеличаване на бюста.

За корекцията се похвали самата Сузанита, като пусна сторита в Инстаграм профила си от клиниката. Вчера тя разгласява кадър, на който се снима с абокат на ръката, а преди минути се похвали, че интервенцията е предходна сполучливо и е доста удовлетворена от резултата и отношението към нея.

 Сузанита чукна 18 година и си постави силикон в бюста

Последователи на пловдивчанката, пък видяха, че с изключение на бюста, устните и също са една концепция по-големи, само че Сузанита не удостоверява тези изказвания.

Припомняме, че при започване на месец януари скандалната певица означи своите 18 години със фотография по бански посред снега, написа trafficnews.bg.

Пандемията скапе проектите и за щуро празненство във връзка 18-ия ѝ рожден ден, само че пък за сметка на това пловдивчанката реши да поглези сетивата си и се отдаде на СПА отмора в наш планински курорт.

" Ще оставим щурото празненство за следващата година. Със сигурност ще се постарая да го отпразнуваме всички дружно (правилото: колкото по-късно - толкоз по-мръсно ще важи). И какво да кажа повече... към този момент в действителност няма какво да ме спре! " - написа точно на празника си дъщерята на Орхан Мурад.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР