Само който не е виждал и чувал нищо за Machine

...
Само който не е виждал и чувал нищо за Machine
Коментари Харесай

Machine Gun Kelly влиза в кеча

Само който не е виждал и чувал нищо за Machine Gun Kelly , не знае, че изпълнителят е цялостно физическо превъплащение на понятието провокация.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly и по какъв начин се забавляват с 12-годишната щерка на музиканта
Семейните занимания на Меган Фокс и Machine Gun Kelly

И едно дете е с тях

От Billboard разбираме също, че нито провокациите, нито провокациите, които слага пред себе си годеникът на Меган Фокс, скоро ще спрат.

Machine Gun Kelly ще влезе в ролята на изпълнителен продуцент на саундтрака към видео играта WWE 2K22 . Но не това е изненадващото - въпреки всичко той се занимава с музика. Неочаквана е дребната детайлност, че изпълнителят ще бъде включен в играта.

i’ll be a playable character in the new so now you can slam me through a table as much as you want
— blonde don (@machinegunkelly)
Точно по този начин, съгласно 2K - компанията разработчик на играта, Machine Gun Kelly влиза в кеча и ще бъде прибавен като воин, с който хората да играят мачове. Той обаче няма да е част от главните кечисти, а ще може да бъде прибавен посредством специфичен екстеншън.

WWE 2K22 би трябвало да бъде пусната в продажба от 11 март, само че за момента не е ясно по кое време ще бъде налично и допълнението с Machine Gun Kelly.
 Machine Gun Kelly, Травис Баркър и изненадващата смяна на името на албума им
Machine Gun Kelly има нова изненада

За която и сътрудниците му не подозират

В особено подбрания от изпълнителя саундтрак ще чуем части като " Heartless " на The Weeknd, както и две с присъединяване на Machine Gun Kelly - " Body Bag ", която е в колаборация с YungBlud и Bert McCracken, и " concert for aliens ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР