Само година и половина след създаването си, фондация "Живот със

...
Само година и половина след създаването си, фондация "Живот със
Коментари Харесай

Живот със Синдром на Даун организира Летен спортен лагер

Само година и половина след основаването си, фондация "Живот със Синдром на Даун " може да се похвали с първия си Летен състезателен лагер за деца със Синдрома и техните фамилии от цяла България, с помощта на продажбата на чаши. Той ще се състои от 18 до 21 май в почивна база до Обзор.

Лагерът е изцяло безвъзмезден за всички 55 участници и с помощта на поддръжка на доста хора в и отвън България, както и на доброволеца в Германия Натали Ангелова, която неуморно оказва помощ в реализирането на бъдещи планове на фондацията. От "Живот със Синдром на Даун " са щастливи, че имат личен артикул, посредством който непосредствено оказват помощ и са признателни на всички за поддръжката. Целта на лагера е фамилиите да се опознаят по-добре, да обменят опит и да се забавляват, тъй като всекидневието им целогодишно е натоварено с работа, лечения за децата и разнообразни действия, с които спомагат развиването им.

Мястото на лагера е покрай морето в красива гора, а всички ще бъдат настанени в бунгала измежду природата. Партньори са Даниела и Бояна от ParaKids, които ще провеждат подобаващи, спортни занимания за децата и са също част от ПРОМЯНАТА - най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР